Звижд (највероватније) и идуће сезоне у Браничевској окружној лиги

IMG_0255
Facebook

Данашњим поразом у Великом селу Звижд је (највероватније) изгубио шансу за пласман у Подунавско-шумадијску зону. Два кола пре краја првенства, Обилић из Живице има 4 бода предности и шансе Звижда да се нешто промени су само теоријске.

Звижд је преко Савића повео још у 7. минуту да би домаћи у другом делу за осам минута (од 65. до 73.)постигли три погодка и решили питање победника а тиме , практично и питање шампиона у првенственој 2022./23. години за Браничевску кружну лигу. Жуте картоне добили су : Алексић и Миленковић.

„Вукови са Пека“ су наступили у саставу : Ћулибрк Петар, 2 Алексић Стефан , 3 Терзић Дејан, 4 МилосавлЈевић Влада, 5 Миленковић Мирослав , 6 Митић Филип, 7 Варагић Никола
8 Јовановски Игор, 9 Алентијев Драган, 10 Пауновић Давид (Матовић), 11 Савић Лазар (Златковић)

У Подунавско-шумадијској зони РСК је јуче поражен у Голупцу од Ђердапа са 0:1. Рабровци су трећи на табели са 40 бодова а до краја првенства играју као домаћини са Слободом из Липа и у последњем путују на мегдан Морави у Велику Плану.

У МФЛ „ПЕК“ Полет је на домаћем терену ремизирао са Житковицом 0:0 и сада дели од 6-8 места на табели са 35 бодова. У претпоследњем колу гостује Млави из Братинца а у последњем у Волуји игра са ОФК Браничевом.

Loading