НСЗ организује Форум послодаваца у Кучеву у уторак, 14. марта

naslovna-slika-nszsaposaljavnje-2022
Facebook

Национална служба за запошљавање – Филијала Пожаревац у сарадњи са Регионалном привредном комором Браничевског и Подунавског управног округа и Регионалном развојном агенцијом „Браничево-Подунавље“ ДОО, отпочела је активности у циљу представљања јавних позива и конкурса Националне службе за запошљавање за 2023. годину, организовањем форума послодаваца.

У Кучеву ће се форум одржати у Свечаној сали СО у  уторак, 14. марта, док је у Голупцу био 9. марта у свечаној сали Скупштине општине Голубац, 16. марта је планирано одржавање у свечаној сали Скупштине општине Велико Градиште и 21. марта у сали Скупштине општине Петровац на Млави. Почетак форума у свим општинама је у 11 сати.

На форумима Филијала Пожаревац НСЗ упознаће присутне о субвенцијама за подстицање запошљавања намењеним послодавцима и незапосленим лицима, као и о условима и начину конкурисања.

Своје услуге представиће Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа. Том приликом, присутни ће се упознати и са јавним позивима Регионалне развојне агенције „Браничево-Подунавље“ ДОО.

Loading