МИКИЋ: РЕШАВАМО ПРОБЛЕМЕ НАШИХ СУГРАЂАНА

mikic_duboka_0
Facebook

Заменик председника општине Ненад Микић обишао је село Дубока и засеок Гложана. Са својим најближим сарадницима разговарао је о решавању проблема мештана који су се по кишовитом времену окупили да би указали на проблеме у својим срединама.

Микић се захвалио мештанима на указаном поверењу и изразио спремност локалне самоуправе да и даље помаже у решавању проблема.

“Највећи проблем у нашој општини је путна инфраструктура“, рекао је Микић и додао да ће општина у наредном периоду уложити значајна средства у насипање атарских путева и асфалтирање.

“Уз подршку председника Републике, у предходне две године урађен је највећи број километара путне инфраструктуре и такав тренд ћемо наставити и у овој години!“ напоменуо је Микић.

Микић је рекао да су већ извршене припреме за почетак грађевинске сезоне и да ће насипање путева и асфалтирање почети чим се време побољша.

“Све чинимо да нашим суграђанима у свим деловима општине омогућимо пристојне услове за живот и тако учинимо целу општину Кучево бољим местом за живот, и нас и наше деце!“, рекао је Микић.

Loading