Реал (Подунавци) – ОФК Београд 1:1 /0-0/

IMG_0181
Facebook

На главном терену стадиона „Миодраг – Мики Станојевић“ одиграна је овог поподнева утакмица два трећелигаша који су на припремама у Кучеву : Реала из Подунаваца (Српска лига „Запад“) и ОФК Београда (Српска лига „Београд“). Прву праву прилику имали су „романтичари“ са Карабурме у 15. минуту када је на набачену лопту са леве стране одлично скочио Кудрић и главом лопту ослао тик изнад пречке. Минут касније брз контранапад играча Реала, Јовановић шутира са петнаестак метара али у стативу. У 35. минуту једна парабола са леве стране долази до Јовановића који се налазио на пар метара од Симићевог гола али нападач београђана не успева да је лепо  захвати и она одлази високо преко пречке. У 36. минуту одлична акција тима са српсколигашког Запада, Пантић са петнаестак метара искоса са десне стране оштро шутира али лопта погађа пречку, након чега је се докопао Илић и послао у мрежу али линијски судија Новаковић (арбитар на листи Запада) високо подиже заставицу и погодак се поништава . Последњу прилику у првом делу београђани су имали у 41. минуту када је Кудрић са ивице казненог простора упутио ударац након чега се затресла десна статива Симићевог гола, али не и мрежа. У наставку Реал долази у вођство у 57 минуту када се Јевремовић након одличног додавања Илића нашао на линији која означава казнени простор београђана, повео лопту метар, два и послао је поред леве стативе у мрежу. У 63. Минуту Гачевић се нашао у идеалној прилици, сам пред вратима београђана, али Сушић који мало пре тога стао на гол „романтичара“ бравурозном парадом зауставља његов ударац. Београђани изједначују у 76. минуту када се након једног аута Павловић најбоље снашао у гужви и лопту сместио иза леђа вратара тима из Подунаваца.

                                                   Реал (Подунавци) – ОФК Београд 1:1 /0-0/

Кучево,  стадион : Мидраг Мики Станојевић, судија :Илић (Кучево), стрелци : Јевремовић у 57 м (Реал) Павловић 76 м (ОФК Београд)

 

РЕАЛ: Симић, , Илић, Балтић, Радовић, Дукић, Дрецун, Зерађанин Вукосављевић ,  Пантић, Јованови ћ, Бручевић

Играли су још : Лазаревић, , Белић, , Попадић, Милекић,Гачевић, Јевремовић, Зајић, Милошевић, Симовић

 

ОФК Београд : Јевтић, Маринковић, Станковић, Ђермановић, Гојковић, Смиљанић, Мићић,Стојанлић, Касалица, Марковић, Кудрић

Играли су још: Сушић, Мичовић, Лрстић, Мркела, Чермељ, Аврамовски, Стојановић, Павловић, Качабрин, Стојковић

Loading