РСК и Полет победили као домаћини, Звижд поражен на гостовању у Симићеву

20221022_155217
Facebook

У последњем овојесењем колу Подунавско-шумадијске зоне РСК је као домаћин савладао Мораву из Велике Плане са 3:2 и презимиће на деоби од 5-7 места на табели са 18 освојених бодова.

Звижд је у оквиру 14.-ог (претпоследњег кола) Браничевске окружне лиге, несрећно поражен  у Симићеву,  1:2 погодком у 90. минуту. Оно што додатно отежава ситуацију је да је Савић добио директан црвени картон а неколико одбрамбених играча четврти жути, па ће морати да паузирају у последњем, 15. колу, које је на програму идућег викенда када у Кучево долази екипа БСК 1931 из Брежана. Када се ради о коначној табели за ову полусезону, може се догодити да на крају буде први Обилић из Живице који тренутно заостаје један бод иза Рудара али има да одигра још једну утакмицу. Сада је први Рудар са 33 бода, Обилић има 32 а Звижд 29. Рудар је одиграо све утакмице а Обилић и Звижд имају да одиграју још по једну.

Полет из Волује  се тренутно налази на трећем месту на табели са освојених 24 бода. У ппетпоследњем овојесењем  колу савладао је Мaчаву из Братинца са 5:1. У последњем, које је на програму идућег викенда, гостује екипи ОФК Браничево.

Loading