Учествуј у Плазма наградној игри и освоји MINICooper S

Plazma Nagradna Igra (1)
Facebook

Плазма те позива да се за најслађи крај ручка почастиш савршеним залогајима Плазма Коцке и Плазма Стикса,и учествујеш у националној наградној игри “Осећај који нас спаја и награде осваја!”. Сваке недеље очекују вас вредне награде и могућност освајања главне премије –аутомобила БМW МИНИ Цоопер С. Има ли нешто лепше од осећаја који нас спаја док уживамо у неодољивом укусу омиљене посластице?
Куповином два иста паковања или њиховом комбинацијом, од 1. новембра, можете учествовати у првој националној наградној игри Плазма Коцка и Стикса. Све што је потребно јесте да након куповине два производа из асортимана Плазма Коцка и Стикси, или њиховом комбинацијом, пошаљете СМС* са прецизно унетим БИ бројем са фискалног рачуна на број 5544.
Учествујте у наградној игри и можда баш ви освојите неку од недељних награда: Спа викенд за двоје, Аппле Ипхоне 13 и Цоста Цоффее пакет, или постанете добитник главне награде – БМW МИНИ Цоопер С, 6. децембра.
Било да бирате Плазма Коцку преливену најфинијом чоколадом и комадићима Плазме или су ваш фаворит Плазма Стикси са 65% белгијске чоколаде, заједнички тренуци након доброг ручка биће употпуњени најукуснијим успоменама, јер најслађи залогај увек остаје за крај.
Више информација о наградној игри “Осећај који нас спаја и награде осваја!” погледајте на Плазма наградна игра.

Loading