СНС у Лесковцу обележава 14 година од настанка

677z381_SNSleskova21102022
Facebook

Српска напредна странка обележава данас 14 година од оснивања, скупом у Лесковцу, а свечаности у хали „Дубочица” присуствује председник Александар Вучић.

Вучић је по уласку у халу, испраћен великим аплаузом, уз повике „Ацо, Србине”.Скуп је почео извођењем химне Србије „Боже правде”, преноси Танјуг.

Вучић је поручио да сваки члан СНС има право на део поноса, на парче остварених резултата.„Наш програм и идеологија су Србија и њена будућност”, нагласио је он.

Вучић је казао да је поносан на све што је урадила СНС, и казао да када не буде више био на челу странке, остаће са напредњацима и да никада неће напустити ту странку.

Водили смо одговорну политику, а да ли је било лоших људи међу нама, нема сумње, биће их увек. Ни у мањој породици не могу да кажу да нема кукоља. Увек ћете видети после избора и избора владе, да ће нас такви први напустити”, казао је Вучић

Прослави 14. рођендана странке присуствују и Ана Брнабић, Синиша Мали, Милош Вучевић, Марко Ђурић, Томислав Момировић, Вања Удовичић, Маја Гојковић, Александар Шапић, Дарко Глишић, Дарија Кисић, Ирена Вујовић, Јадранка Јоксимовић…

Српска напредна странка је основана 21. октобра 2008. године, а оснивачи су били Томислав Николић и Александар Вучић.

извор:Политика

фото танјуг

Loading