55. година пословања БАМБИЈА

Bambi danas
Facebook

Компанија Бамби, водећа кондиторска компанија у региону,15. октобра је обележила 55 година постојања. Фабрика дечијег кекса је са 37 запослених, започела са радом 1967. године. Данас, након 55 година, Бамби броји више од око 650 запослених и дневно производе до 160 тона, колико је износила годишња производња давне 1967.

Захваљујући снажној подршци запослених, константним иновацијамаи друштвено одговорним пословањем, Бамби гради јаке и квалитетне брендове. Потрошачина четири континента,у више од 20 земаља широм света, данас уживају у производима компаније Бамби, која наставља да јача своју позицијуграђењем снажних и препознатљивих брендова.

„Велика је привилегија бити део компанијекоја већ 55 година ужива велико поверење потрошача.Поносан сам на све запослене у нашој компанији и бескрајно захвалан свим генерацијама које су деценијама градиле ову компанију. Сада је поверена нама и обећавамо да ћемо наставити да развијамо брендове под Бамбијевим кровом за многе нове генерације.Као део Цоца-Цола ХБЦ групе од 2019. године, отворена је нова прилика за развој. Увећавамо број тржишта на која извозимо, ширимо наш портфолио и улажемо, те смо тако недавно спровелинајвећупојединачнуинвестицију у историји компаније од 12 милиона евра улагањем у новипроизводни погон, а планирамо иотварањеЦентра за истраживање и развој у Пожаревцу“ , истиче Драган Стајковић, генерални директор компаније Бамби.

Као први брендкомпаније Бамби и један од највољенијих генерацијама уназад – Плазма се временоммењалакроз нова паковања, формате и облике, али увек нудећи бескомпромисан квалитет и препознатљив укус. Плазма Млевена, Слана, Мини Мини Плазма, Плазма Стикси и Коцка и најновији члан Бамби породице – ПлазМиx, пружају јединствен укус и мирис, и незаменљиви су састојци укусних оброка и неодољивих посластица. Управо пратећи успех бренда који је део националне и породичне традиције – Плазме, компанија Бамби наставила је да шири свој асортиман разноврсном и иновативном понудом укусних производа, од Wеллнесс кекса, Лоцо и Бамби наполитанки, Златног Пека до сланих грицкалица ЈОСХ! који сваки дан чине укусним.

Првих 55 година компаније Бамби обележиласу бројна признања и медаље за квалитет,брига о заједници кроз донације, хуманитарне и волонтерске акције, јачање и ширење портфолија, као и значајни резултати у области утицаја на животну средину чиме се компанија уписала у ред најодговорнијих и најодрживијих у земљи.
Кроз непрекидно унапређење квалитета производног програма, посвећеност купцима и потрошачима, као и континуираним улагањем,Бамби наставља да ствара производе који инспиришу и употпуњују породичне тренутке.

Loading