Радост Дечије недеље и за децу у Дубокој

310221336_1505785863217519_1678713918369407415_n
Facebook

У поподневним сатима у селу Дубока у просторијама Месне заједнице  приређено је дружење  деце која нису обухваћена системом предшколског васпитања и образовања и њихових родитеља са делегацијом ПУ,,Лане“ у којој су биле  директорка Биљана Кецман стручни сарадник-педагог Јелена Славић, стручни сарадник -логопед Јелена Спасојевић и медицинска сестра -васпитач Милина Петровић.
На почетку дружења директорка је све присутне упознала са програмом Дечије недеље и позвала све да  узму учешћа у активностима током Дечије недеље. Родитељи су упознати и  са радом логопеда и могућношћу будуће сарадње. Педагог је информисала родитеље о начину рада и примени Нових основа програма-Године узлета, као и о раду саветовалишта за родитеље. Медицинска сестра -васпитач је говорила о значају дечије игре и стварању социјалне интеракције.
Уследила је подела поклона за децу којој су се деца посебно обрадовала. Радост на дечијим лицима док су се играла, цртала и певала, најбоље је показала колико је ово дружење било потребно и деци и родитељима и представницима Предшколске установе.

Loading