Возач из Кучева управљао возилом под дејством алкохола

ots-mup-228830
Facebook

Припадници саобраћајне полиције у Пожаревцу, протеклог викенда, у редовној контроли, искључили су из саобраћаја петорицу возача који су аутомобилима управљали под дејством алкохола, као и двојицу који су возили под дејством психоактивних супстанци.

 

Педесеттрогодишњи возач „реноа“ је, како се сумња, возећи са 2,37 промила алкохола у организму, ударио у „шкоду“ којом је управљала четрдесетседмогодишња жена којој су у Општој болници у Пожаревцу констатоване лаке телесне повреде, док је возач „цитроена“ (35), управљајући возилом са 0,78 промила алкохола, слетео са пута и ударио у оближњу ограду.

 

Саобраћајна полиција је у Кучеву, околини Малог Црнића и Пожаревцу зауставила тројицу возача (42), (40) и (28) који су аутомобилима „алфа ромео“, „пежо“ и „мерцедес“ управљали са 1,45, 1,33 и 1,27 промила алкохола у организму.

 

Тридесетосмогодишњи и тридесетчетворогодишњи возачи „аудија“ су под дејством психоактивних супстанци у околини Жабара и Малог Црнића, аутомобилима ударили у камион и бетонску ограду.

 

Сви возачи су задржани до 12 сати и против њих су поднете прекршајне пријаве.

 

Loading