Др Рајичић са министарком Вујовић потписао Уговор о донацији вредан преко 4,3 милиона динара

20220513_110953
Facebook

Млади и енергични тим људи који је 17. августа 2020. године преузео одговорност за стање на територији општине Кучево, сваким даном улаже велике напоре да би се квалитет наших живота подигао на што већи степен. И у томе има изузетне резултате: довођење инвеститора, отварање нових радних места, реконструкција путне и комуналне инфраструктуре и још много тога.  Један од сегмената на који се много полаже је и екологија. Први човек локалне самоуправе дао је изјаву за наш портал, после још јдне велике донације која пристиже на територију наше општине :

Настављамо са програмима који се тичу заштите животне средине наше општине. Данас сам у Министарству за заштиту животне средине потписао уговор са министарком госпођом Иреном Вујовић, а који се тиче реализације Пројекта превенције нелегалног одлагања отпада и уклањање укупне вредности 4.335.000,00 динара.
На овај начин ћемо наставити са уклањањем и расчићавањем дивљих депонија на територији наше општине.
Заједно са свим осталим пројектима које спроводимо, а тичу се заштите животне средине, верујемо да ћемо ускоро успети да у многоме смањимо количину отпада који се налази ван места предвиђених за одлагање отпада. Само тако ћемо оставити чисту и здраву животну средину“.

Loading