ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА КУЧЕВО ОБЕЛЕЖИЛА 20. ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

20god3
Facebook
У Свечаној сали Скупштине општине Кучево, одржана је пригодна свечаност поводом 20. година постојања и рада Туристичке организације Кучево. Приказан је документарни филм о туристичким потенцијалима општине и активностима које ТОК предузима да се развој туризма подигне на највиши могући ниво. У оквиру свечаности, заслужним поједницима и организацијама уручене су пригодне захвалнице.Обележавању су присуствовали председник Скупштине општине Кучево Бранко М. Кецман, директори и представници установа и јавних предузећа чији је оснивач локална самоуправа а присутнима су се обратили члан Општинског већа задужен за туризам Милош Петровић и директор ТО КУЧЕВО Александар Илић који је у свом говору истакао :
СТРАТЕГИЈОМ РАЗВОЈА ОПШТИНЕ КУЧЕВО, ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ, ТУРИЗАМ ЈЕ ПРЕПОЗНАТ КАО ПРИОРИТЕТНИ ПРАВАЦ И ГРАНА ПРИВРЕДЕ У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ И ОГРОМНА ЧАСТ МИ ЈЕ ПРУЖЕНА ДА РУКОВОДИМ УСТАНОВОМ КОЈА ИМА ОВОЛИКИ ЗНАЧАЈ ЗА НАШУ ОПШТИНУ И НАДАМ СЕ ДА ЋУ, ЗАЈЕДНО СА СВОЈИМ САРАДНИЦИМА ИСПУНИТИ ОЧЕКИВАЊА И РЕАЛИЗОВАТИ ЦИЉЕВЕ КОЈИ СУ ПОСТАВЉЕНИ ИСПРЕД НАС!
20 ГОДИНА – 20 ГОДИНА ЈЕ ПРОШЛО ОД КАДА СМО СХВАТИЛИ ДА ЈЕ ТУРИЗАМ ШАНСА НАШЕ ОПШТИНЕ!
20 ГОДИНА ОД КАКО СМО ФОРМИРАЛИ ОВУ УСТАНОВУ…… ЛУТАЛИ, ТРАЖИЛИ, ПОКУШАВАЛИ ПРОНАЋИ МОДЕЛ КАКО УНАПРЕДИТИ ТУРИСТИЧКУ ПОНУДУ НАШЕ ОПШТИНЕ. ДОНОШЕЊЕМ НОВОГ ЗАКОНА О ТУРИЗМУ 2020.ГОДИНЕ И СТРАТЕГИЈЕ РАЗВОЈА ОПШТИНЕ КУЧЕВО 2022 – 2030, ИЗВРШИЛИ СМО РЕСТРУКТУИРАЊЕ И ОДРЕДИЛИ ПРАВАЦ КОЈИМ ТРЕБА ДА СЕ РАЗВИЈА НАША УСТАНОВА.

Loading