Звижд –Младост 2:0 (1:0)

IMG_20220402_154125
Facebook

Победом над екипом Младости Звижд је задржао лидерску позицију на табели Браничевске окружне лиге.

Гостујући играчи нису упутили ни један директан ударац на гол. А домаћи су пропустили низ прилика. И то би, уз, благо речено веома, чудно дељење правде био кратак опси утакмице у којој је Звижд савладао екипу Младости са 2:0. До водећег погодка у 18. минуту кучевљани су уз пар пропусштених полуприлика имали и два ударца у пречку , оба пута Јованоског.Први пут у 3. мин а други у 13. минуту. Водећи погодак постигнут је након продора Јовановића по десној страни и оштро убаченој лопти по земљи, на коју је натрчао Ракићевић и сместио је под пречку са три метра удаљености.Једини ударац ка голу домаћих гости су упутили у 45. Минуту када је Зубовић шутирао поред гола са неких десетак метара удаљености. У наставку, серија прилика за Звижд: у 55. Мин шут Колеског поред гола, у 77. Мин Милосављебић након корнера главом са седам метара шутира у Гајића, минут касније Смиљанић са пар метара поново у Гајића. У 88. минуту након убачене лопте са десне стране, најприсебнији у казненом простору гостију био је Колески и то је било 2:0 за Звижд. Неколико чудних одлука судије из Пожаревца могле су довести да се од мирне утакмице направи свашта. Прво, а то ће се најбоље видети на снимку меча, када у првом делу није свирао казнени ударац за Звижд, али и што је пред крај меча пропустио да примени дисциплинске мере према појединим гостујућим играчима, посебно када је Зубовић главом ударио Мирковића а овај пао, после тога створила се гужва, било је много гурања, псовања али Стојадиновић је само дао знак да се утакмица настави!?

Звижд –Младост 2:0 (1:0)

Кучево, стадион Миодраг Мики Станојевић, гледалаца:100, судија:Стојадиновић (Пожаревац)4,5, стрелци : Ракићевић у 18 мин и Колески у 87 мин (Звижд), жути картони : Јовановски и Мирковић (Звижд), Радосављевић,Перић,Станисављевић, Марковић, Зубовић (Младост)

 

Звижд: Ђорђевић -,Јовановић 7,5,Терзић 7,5, Милосављевић 7, Манојловић 7,Чабрило 7,Мирковић 7, Јовановски 7,5,  Маркићевић 7(Колески 7), Ракићевић 7, Јовић  7 (Смиљанић 7)

Младост: Гајић 7, Радосављевић 6,5,  Милошевић 6,Перић 6,Станисављевић 5,5, Лазић 6, Савић 7 Милосављевић 6,Марковић 5,5, Владисављевић 6, Зубовић 6

Играч утакмице : Терзић (Звижд)

Loading