Звижд стартовао победом, РСК поражен у Крупњу

IMG_0030
Facebook

Прва степеница од укупно 14 колико фудбалере Звижда дели од повратка у зону је успешно прескочена – после велике борбе „Вукови са Пека“ се из Ћовдина враћају са три бода, пошто су савладали домаћи Крилаш са 2:1. Звижд је преко Ракићевића који игра све боље и боље повео у 12. минуту и тај резултат је био актуелан све до 80. минута када домаћи успевају да изједначе. То међутим није поколебало изабранике Саше Коцића, који се нису предавали већ наставили да атакују на врата ћовдинаца и спортска правда је испуњена у надокнади времена када је млади Манојловић, на себи својствен начин, запечатио судбину домаћина и својим погодком донео прве бодове у наставку сезоне за наш тим. Оно што посебно радује и даје наде у коначни успех је то што играчи нису клонули након примљеног погодка, што им је популарни  Џери усадио потребну дозу сталожености и смирености потребну да се подигну и након пада, веру да никада није све изгубљено и да се игра до последњег судијиног звиждука !Момци су показали  велику дозу пркоса и храбрости    и резултат није изостао. Звижд је наступио у саставу :Вукојевић Вук (Мл), Јовановић Срђан ,Терзић Дејан, МилосавлЈевић Влада, Симић Стефан, Манојловић Јован , Мирковић Милош ,Јовановски Игор, Маркићевић Димитрије (Јовић Александар) ,Чабрило Вељко(Смиљанић Јован ), Ракићевић Стефан (Колески Лука). Жути картон добио је Манојловић.

Овом победом Звижд је задржао прву позицију на табели са два бода предности у односу на екипу Борца из Кленовника и 5 у односу на Омладинац из Шетоња. У наредном колу дочекује тим Борца из Жабара.

РСК је у оквиру 17. кола Српске лиге Запад поражен у Крупњу од домаћег Рађевца са 0:2. У наредном колу дочекује Јединство са Уба.

Loading