Предате две кандидатуре за председника Србије

ИЗБОРИ-540x399
Facebook

Док се име званичног кандидата СНС-а и коалиције окупљене око ње очекује након седнице Председништва ове партије ( подсетимо, СНС је у рекордном року сакупила потписе за парламентарне и локалне изборе где је свуда под редним бројем 1/ актуелни председник Србије Александар Вучић је пристао, а да то није морао, да се редослед кандидата за председничке изборе одређује жребом а не по хронологију прикупљених потписа и проглашеном кандидатуром) која ће се одржати сутра, 06. марта, две коалиције су успеле да предају кандидатуре:

  • Српска коалиција НАДА, коју чине ПОКС, ДСС и 25 удружења грађана, предала је данас Републичкој изборној комисији (РИК) кандидатуру Милоша Јовановића за председника Србије. Коалиција НАДА је прва међу странкама и коалицијама која је предала листу за председничке изборе.
  •  Друга међу странкама и коалицијама која је предала листу за изборе за председника Србије је коалиција „Уједињени за победу Србије“ која је данас Републичкој изборној комисији (РИК) предала кандидатуру Здравка Поноша.

Loading