Незадовољство опозиције ауторитарним понашањем Драгана Ђиласа приликом избора генерала Поноша за председничког кандидата

ponos-fific1
Facebook

Председник ССП Драган Ђилас објавио је да је њихов кандидат за председничке изборе генерал у пензији Здравка Поноша . То је покренуло лавину незадовољства у редовима опозиције. Прва се огласила Народна стрнка која је, како то пише портал Данас : Из медија сазнала да је одлука Главног одбора Странке слободе и правде да председнички кандидат те странке буде њихов члан.

Како је Радомир Лазовић из покрета Не давимо Београд истакао у емисији „Утисак недеље“ код Оље Бећковић, одлука да Понош буде кандидат на председничким изборима донета је без дијалога. Ђилас је, према његовим речима, на своју руку донео одлуку да Понош буде кандидат.

– Није било дијалога, договарања! Зар је то морало овако да изгледа?“ – наводи Радомир Лазовић а преносе НОВОСТИ

Све више незадовољних ауторитарним понашањем Драгана Ђиласа. Тако је бивши председник Србије Борис Тадић  изузетно оштро критиковао овај предлог истакавши

-ЈА сам Поноша сменио са места начелника Генералштаба! Некоректно је да медији, који се издају као независни, проглашавају Ђиласову колону као једину опозицију, изјавио је Борис Тадић у емисији „Утисак недеље“ код Оље Бећковић а преносе НОВОСТИ.

Ни председник Демократске странке Лутовац, није одмах подржао ту кандидатуру већ ће се о томе изјаснити, како наводи Данас     након разговора у самој странци а потом и са свим коалиционим пртнерима у Савезу ( ССП, НС, ПСГ, ПзП, ДС).

ИЗВОР: Данас, Новости,

ФОТО НОВОСТИ

Loading