Новогодишња ноћ без падавина, са температуром у плусу

DSC08264
Facebook

Директор Републичког хидрометеоролошког завода Југослав Николић саопштио је данас какво се време очекује током наредне недеље, а по свему судећи, за новогодишњу ноћ неће бити падавина и температуре ће бити у плусу.

Данас се, како је Николић објавио на Инстаграму, очекује претежно облачно време, местимично са кишом.

У току ноћи на крајњем северу Србије могућа је суснежица, док се у осталим пределима продужава топло време. Најнижа температура од 2 до 9 степени Целизијуса , а највиша од 4 степена на северу до 14 степени на југу.

У понедељак облачно, местимично са кишом. На крајњем северу у јутарњим сатима могућа је суснежица. Најнижа температура од 1 до 7, а највиша од 3 на северу до 11 степени на југоистоку.

У уторак претежно облачно, у већем делу суво, на југу и југоистоку понегде још слаба киша, у вишим планинама слаб снег. Најнижа температура од 0 до 5 степени, а највиша од 5 до 12 степени.

У среду, 29. децембра, претежно облачно и углавном суво. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша од 7 до 11 степени.

У четвртак претежно облачно, у већем делу суво, на југоистоку понегде слаба киша. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша од 7 до 11 степени.

У петак 31. децембра, претежно облачно и мало топлије, у већини места суво, само понегде краткотрајна слаба киша. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 9 до 13 степени.

За новогодишњу ноћ се очекује облачно и суво време. Температура око поноћи од 2 до 7 степени (у Београду око 5 до 6 степени).

Првог дана 2022. године, у суботу 1. јануара, очекује се умерено облачно и суво. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 8 до 12 степени.

У недељу, 2. јануара умерено облачно и суво. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша од 7 до 10 степени.

У понедељак, 3. јануара, у већем делу земље умерено облачно и суво, на северу претежно облачно, понегде краткотрајна киша. Најнижа температура од -3 до 3, а највиша од 8 до 10 степени.

извор:ТОППРЕС

Loading