Глишић : Не би имали шта да блокирају да неко није изградио те аутопутеве

darko_glisic_istaknuta_slika
Facebook

Председник Извршног одбор  Српске напредне странке, Дарко Глишић, изјавио је данас, гостујући на ТВ Пинк-у :„Они (опозиција) данас не би имали шта да блокирају да те путеве, аутопутеве и улице неко није направио у последњих неколико година. У њихово време нисте имали шта да блокирате“.  Напоменуо је да у време претходне власти није било могуће да се испред неке фабрике искаже протест јер, како је рекао  : “ Фабрика није било – на њима су били катанци“ и додао да  „… наставак блокада путева у Србији након измена закона о референдуму и експропријацији представља „политиканство“.

„Ако је циљ био да се кроз те захтеве дође до једног решења проблема који су они истакли као еколошке, та два захтева су решена. Не видим сада разлог зашто би неко излазио на улицу и протестовао уколико смо дошли до решења онога што јесте био иницијални разлог„, рекао је Глишић.

Глишић је још рекао да је председник Србије Александар Вучић показао  да је „председник свих грађана“ посетом Горњим Недељицама где је, саслушао и оне који нису најбоље разумели његову политику или је нису подржали.

Још је рекао  да од опозиције очекује „прљаву“ кампању пред изборе на пролеће 2022. године, јер ( опозиција) нема шта да понуди.

„Због тога је то њихово (опозиције) скретање са свих ових добрих тема у Србији, њима су сада главни партнери медији из Хрватске и са Косова који, наравно, желе Србији све најгоре“, рекао је Глишић.

 

Loading