Звижд савладао Шапине као гост са 1:0

received_261638132582190
Facebook

Звижд је после велике борбе заслужено савладао екипу Шапина на њиховом терену са 1:0. Овом победом „Вукови са Пека“ су задржали водећу позицију на табели. У идућем колу дочекују другопласрани тим Омладинца из Шетоња и то је прилика да се обезбеди ласкава титула јесењег првака.

Сама утакмица била је иузузетно борбена, чврста, са много снажних стзартова. Звижд је током читвог тока имао за нијансу више од игре и био бољи али погодак смо постигли тек у 65 минуту након што је Симић пресекао један напад домаћих, додао до Луке који му је узвратио дуплим пасом а Симић тада упошљава Грекуа који маниром врхунског стрелца вара голмана домаћих и лопту шаље у мрежу. До краја меча екипа Шапина је покушавала да изједначи али одбрана Звижда је била на висини задатка и успешно сачувала минималну предност која нам је донела велика три бода у борби за повратак у зонски степен такмичења.

Звижд је наступио у саставу : Миљковић Александар, Јовановић Срђан (Станић) ,Терзић Дејан, Манојловић Јован, Симић Стефан, Чабрило Вељко, Јовић Александар (Мл)(Мирковић Милош), Јовановски Игор, Колески Лука, Греку Дамир , Смиљанић Јован (Никола Савковић)

Стрелац је био Греку у 65 минуту а жуте картоне су добили Колески и Савковић.

Loading