Погледајте цртани филм „Дан са Пажљивком“ уз песму „Преко зебре крени“

unnamed
Facebook

Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са локалним Саветима за безбедност саобраћаја  наставља реализацију активности које су усмерене ка повећању безбедности деце у саобраћају. Поред досадашњих активности на реализацији едукативног интерактивног часа „Пажљивкова правила у саобраћају“, Пажљивкове смотре, изради промотивних материјала за децу, песмица, цртаних филмова и игрица, обавештавамо Вас да смо за ову годину израдили нову песмицу и цртани филм за најмлађе учеснике у саобраћају.

Учење путем анимираних и музичких садржаја деци омогућује да на забаван начин прихватају нова знања. Управо због тога, Агенција за безбедност саобраћаја је путем цртаног филма „Лола и Мила“ реализовала епизоду намењену безбедном понашању деце у саобраћају. Како се деца често поистовећују са делима својих јунака из цртаних филмова, желели смо да лик Пажљивка у овој епизоди на забаван и узбудљив начин, заједно са ликовима Лолом и Милом, пренесе важне лекције о правилном и безбедном понашању деце у саобраћају.

Епизоду „Дан са Пажљивком“ прати и песма „Преко зебре крени“. Овим путем достављамо линк са којег можете преузети ову епизоду и песму: https://we.tl/t-cl2etKWxur

Из Агенције за безбедност саобраћаја су нашој локалној самоуправи поручили:С обзиром на залагање и труд који сте током претходних година уложили на унапређењу безбедности деце у саобраћају, спровођењем низа активности у својој локалној самоуправи, предлажемо да путем расположивих локалних радио и телевизијских медија емитујете достављену епизоду цртаног филма и песму како би што већи број деце у вашој локалној самоуправи имао прилику да кроз цртани филм и песму научи важна правила о безбедном понашању у саобраћају.

Loading