Епидемиолошка ситуација у Установи за одрасле и старије „Кучево“ стабилна

IMG_1627
Facebook

Епидемиолошка ситуација у Установи за одрасле и старије „Кучево“је трунутно стабилна.Од 24.08.2021. до данас на АГ тесту је било  позитивно укупно3 корисника ( један корисник је позитиван стигао из Опште болнице Пожаревац/ у међувремену је прележао Ковид и сада је ПЦР негативан и није више у  изолацији/ , други  корисник је задржан на болничком лечењу /стање стабилно/ ,а трећи је враћен на даље лечење у установу, са такође стабилним стањем .Сви наведени корисници   су комплетно вакцинисана.

Када се ради о запосленим, у истом периоду је било  3 радника који су били позитивни на антиген тестовима  па се сада налазе на куцћом лецењу и ускоро се очекује њихов излазак из изолације( два радника комплетно вакцинисана и један невакцинисан).Сви корисници су се у претходном периоду више пута тестирали и сви имали негативни АГ тест.Већина корисника је већ примила трећу бустер дозу вакцине против ковида 19.

У самом  Центру за социјални рад за општину Кучево један радник је позитиван, и налази се на кућном лецењу, невакцинисан. Установа свакодневно подноси извештај о епидемиолошкој ситуацији надлежном Министарству за рад,запосљавање,борацка и социјална питања Републике Србије.

Loading