Деманти Влашке странке „МОСТ“

SLIKA 1
Facebook

У нашу редакцију стигла је електронска пошта од стране Влашке странке „МОСТ“ у којој су се налазила два прилога : фотографија и деманти на изјаву Владимира Угриновића. Објављујемо их оба онако како су нам достављена :

Деманти Влашке странке „Мост“ преносимо, наравно, у целости:

„Поводом изјаве Владимира Угриновића коју сте пренели у својим медијима, да су сви одбори Влашке странке „Мост“ и најутицајнији чланови странке, прешли у Покрет Влаха Србије, Влашка странка „Мост“ оштро демантује и осуђује ове наводе.

Покрет Влаха Србије је пројекат СНС-а на челу са Новицом Јаношевићем, председником Националног савета Влаха, који уместо да заступа интересе влашке мањине испред које је изабран, он заступа интересе СНС-а, а на штету странака и припадника влашке популације. Закључујемо да му популарност Влашке странке „Мост“ смета, те зато покушава да је наруши својим бахатим понашањем и поступцима.

СНС је успоставио контролу у свим националним саветима и поставио своје чланове, против чега ћемо се ми свим снагама борити и тражити да Новица Јаношевић поднесе оставку на место председника НСВ Србије.

Такође би то био и морални чин, јер не може бити председник НСВ Србије, пошто је већ председник ОО СНС Кучева и члан главног одбора СНС-а.

Владимир Угриновић је на оснивачкој скупштини у недељу, 15. августа, имао десет присутних, поред њих петорице који чине цело њихово чланство, био је присутан и Новица Јаношевић са неколицином чланова СНС-а.

Како Угриновић наводи да је хиљаде наших чланова прешло код њих, он од толико људи поставља себе за председника, рођеног ујака за заменика а своју љубавницу као генералног секретара.

Сретно им било.

Иначе, сви одбори Влашке странке „Мост“ су лојални странци и немају намеру да оду у СНС и њихове сателите.

Влашка странка ће и даље да се бори и залаже како за Влахе, тако за све грађане Источне Србије.

Влашка Странка „Мост“

Председник

Слободан Перић.“

 

 

Loading