Јавни позив незапосленим да учествују у обуци Дигитални маркетинг на друштвеним мрежама

kurs-kompjutera1
Facebook

Обука ДИГИТАЛНИ МАРКЕТИНГ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА организује се у оквиру Програма професионалних обука за незапослене као део пројекта „Вештине за послове – Унапређивање прилика за запошљавање и социјалну инклузију маргинализованих група кроз побољшање пословног окружења у Источној Србији“ који финансира Краљевина Норвешка кроз пројекат „Норвешка за вас – Србија“, а који имплементира Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“ у партнерству са Регионалном агенцијом за развој Источне Србије – РАРИС.

Обука ће бити реализована током јула месеца у Кучеву за 10 полазника, за које ће обуке бити потпуно бесплатне, док полазници сносе евентуалне пратеће трошкове (храна, трошкови пута и сл.). Након завршетка процеса пријава, одабрани учесници биће обавештени о тачном месту и терминима одржавања обука.

– О обуци: учешћем у обуци, полазници ће имати прилику да се упознају са основним појмовима из области дигиталног маркетинга, креирањем и успешним вођењем страница на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм, рекламирањем, таргетирањем и праћењем успешности.

– Како ће се реализовати обука: део обука биће реализован кроз теоретска предавања (4 дана), део кроз практичну наставу (15 дана), а на крају је предвиђено полагање испита на основу којег ће полазници добити сертификат о завршеној обуци.

– Ко може да се пријави: незапослени и то:

 • млади (18-29 година),
 • жене,
 • рурално становништво
 • особе са инвалидитетом и
 • припадници других осетљивих група

са пребивалиштем на теририторији неке од програмских општина, тј:

 1. Голубац
 2. Велико Градиште
 3. Петровац на Млави
 4. Кучево
 5. Жагубица
 6. Мало Црниће
 7. Жабари
 8. Велика Плана
 9. Смедеревска Паланка

– Где ће бити реализована обука: Кучево

– Кад ће бити реализоване обуке: од 12. јула 2021. године

– Начин пријаве: попуњавањем формулара на линку: https://forms.gle/Py7tqpjV6BgxehTZ8

– Рок за пријаву: 05. јул 2021.

– Додатно: заинтересовани полазници ће такође имати могућност да додатно похађају бесплатну лиценцирану обуку за почетнике у пословању.

 

За додатне информације, контактирајте нас на:

Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“ – RRA BP

Стари корзо 30/3, Пожаревац

012/510-824, 511-823

office@rra-bp.rs

 

Фото : КФГ Центар

 

Loading