Спортски савез донирао лопте свим основним школама

IMG_0156
Facebook

На пригодној церемонији одржаној у Свечаној сали Скупштине општине Кучево, председник Спортског савеза општине Кучево, Зоран Демић, уручио је свакој основној школи са територије наше општине по сет од десет лопти за различите спортове.

„Како смо то раније наговестили, акценат стављамо на развој школског спорта. У том циљу формиран је и Школски спортски савез наше општине који ће омогућити  лакше и брже спровођење свих активности везаних за развој спорта у школама „ рекао је између осталог председник ССО Кучева, Зоран Демић.“Данас смо у прилици да свакој од школа донирамо по сет од десет лопти за различите спортове – фудбал, кошарку,рукомет  и одбојку. Такође, данас испуњавамо и наше обећање да ћемо победницима Општинског такмичења у малом фудбалу и у мушкој и у женској конкуренцији поклонити по гарнитуру дресова да би нас могли достојно репрезентовати на Окружном такмичењу. Још смо , у сарадњи са спонзорима,обезбедили по једну гарнитуру дресова за ученике млађих разреда у све четири основне школе.“

Донације су, у име својих школа, примили Јелена Живановић, директорка ОШ „Вељко Дугошевић“ из Турије, Небојша Вељић ,директор ОШ „Милутин Миланковић“ из Раброва,  Раденко Јовичић заменик директора ОШ „Угрин Бранковић“ из Кучева  и Владимир Ћамиловић професор физичке културе  ОШ „Слободан Јовић“ из Волује.

 

 

 

Aутор БМК

ФОТО БМК

Loading