Јаношевић : Александар Вучић има апсолутну подршку Општинског одбора Српске напредне странке Кучево

187922052_473828647036932_5931867955056891506_n
Facebook

У изјави за јавност поводом актуелне политичке ситуације председник ОО СНС Новица Јаношевић је изјаво:

Општински одбор Српске напредне странке Кучево даје апсолутну подршку председнику Александру Вучићу у настојању да се обрачуна са свим облицима организованог криминала као и са тајкунима и њиховим медијима, који гледају искључиво лични интерес а не интерес грађана Републике Србије.

Такође, обавештавамо грађане да је на седници Општинског Одбора Српске напредне странке Кучево која је одржана у четвртак 13.маја једногласно затражено искључење из странке и разрешење са свих дужности министра одбране Небојше Стефановића, због објективне одговорности као бившег министра унутрашњих послова око прислушкивања председника Александра Вучића а самим тим и угрожавања његове личне безбедности.

Општински одбор Српске напредне странке Кучево је констатовао да је неопходно што чешће вршити анализе рада свих руководилаца и оне који немају резултате или наносе штету сменити. У том смислу предложена је и смена Владимира Стојановића са места Управника Поште у Кучеву. Подсетимо, Стојановић је један од вођа неуспелог рушења општинског одбора Српске напредне странке Кучево али и неко ко је одговоран за катастрофално стање у буџету општине Кучево у 2019. и 2020.години.

Наш општински одбор ће се и даље свом снагом борити против лажних локалпатриота, лажних вести, лажних душебрижника који се сада представљају као неки припадници регионалних покрета а у ствари су под Ђиласовом диригентском палицом.

Посебно смо затражили од надлежних органа да се обрати пажња на безбедност породице Вучић и председника Републике Србије, који је јавно објавио обрачун са мафијом и поручио да неће дозволити да криминалци раде шта хоће, дођу на власт и управљају Србијом, него да буду брзо похапшени и процесуирани ма где год се налазили и крили.

Loading