Звижд-Ђердап 1-1

IMG_2131
Facebook

Кучевљани и голупчани су свој меч одиграли у Раброву, пошто се травнати терени стадиона „Миодраг Мики Станојевић“ тренутно раде а није постигнута сагласност око одигравања меча на терену са вештачком травом.

У 17. минуту Смиљанић је успео да утрчи по десној страни у казнени простор голупчана, Панић се оклизнуо лопту је упућена ка мрежи али ју је неко од одбрамбених играча изблокирао и од свега је био само корнер за домаће.У 22. минуту Терзић и Милосављевић су извели дупли пас по левој страни, лопта је убачена у петерац гостију али Живановић за делић секунде касни. У 27. минуту гости су опасно запретили преко Миљковића који је оштро центрирао по земљи са леве стране, лопта је прошла кроз петерац домаћих, али нико  није успео да је захвати. У 29. минуту, Живановић у свом стилу, топовски шутира са неких 22 метра, лопта удара испред Панића, вара га, и завршава у мрежи. У 37. минуту још једном убачена лопта ка Живановићу који покушава да је захвати главом али за делић секунде касни и шанса одлази у неповрат. У 41. минуту нова шанса за домаће- Смиљанић одлично проналази Живановића, овај шутира али Панић брани. На самом почетку другог дела  гости долазе у идеалну прилику али Манојловић у последњем тренутку успева да уклиза и спречи погодак. У 50. минуту Живановић одлично проналази Стојадиновића на неких 5 метара од Панића, овај шутира али Панић успева да руком захвати лопту и пошаље је у корнер. Три минута касније одличан ударац    Настасовића са 18 метара али Вукојевић успева да га одбрани . У 74. минуту домаћи пропуштају прилику преко Смиљанића који је одлично продро по десној страни и шутирао поред леве стативе у гол аут. Ђердап је  изједначио ударцем Настасовића са неких 7-8 метра из једне гужве у казненом простору домаћих у 80. минуту. Последњу прилику домаћи пропуштају у 90. минуту преко Стојадиновића .

Звижд – Ђердап 1-1 (1-0)

Раброво, стадион „На брду“ , судија : Ћирковић (Мало Црниће )7,5 стрелци : Живановић у 29. мин (Звижд) Насатасовић у 80. Мин (Ђердап), жути картони: Манојловић (Звижд) Јовановић, Миљковић (Ђердап), црвени картон : Пујкиловић (Ђердап9

Звижд : Вукојевић 7, Јовановић 7 (Матовић-), Терзић 7,5, Манојловић 7,5,        Симић 7, Ивић 7, Смиљанић 7, Јовановски 7,  Стојадиновић 7, Живановић 7,5, Милосављевић 6,5 (Колески-)

Ђердап : Панић 7, Пујкиловић 6,5, Ђорђевић 7, Поповић 6,5 (Николић -) Костић 7, Јелић 6,5 (Ђорђевић-) Јовановић 6,5 (Вићентијевић 7) Јелић 7 (Ковачевић 7) Кузмановижћ 7, Миљковић 6,5, Настасовић 7,5

Играч утакмице : Манојловић Јован (Звижд)

Loading