Звижд-Борац 3-2

IMG_2054
Facebook

„Вукови са Пека“ су остварили трећу узастопну победу  у првенству Подунавско-шумадијске зоне. После тријумфа над ВГСК-ом и Слогом из Милатовца, овог поподнева савладан је и Борац из Жабара са 3-2.Домаћи су повели у 9. минуту након што је изведен корнер са десне стране, Јовановић  је са прве стативе продужио лопту до Смиљанића, који се лепо снашао на неких десетак метара од врата Јевремовића и лопту сместио у мрежу. На 2:0 повисио је Милосављевић у 22. минуту након продора Смиљанића по десној страни. Трећи погодак за домаће постиже Матовић у 27. минуту након соло продора. Гости смањују у 30. минуту када је Обрадовић лобовао Ђорђевића са неких 20 метара удаљености. Два минута касније Терзић продире и убацује до Стојадиновића који шутира поред гола. У 33. минуту Смиљанић асистира Стојадиновићу који касни делић секунде и шанса пропада. У 34. минуту Симић греши и додаје лопту  до Николића који је шаље Раковићу на ивици казненог простор домаћих , овај улази у шеснаестерац кучевљана и са петнаестак метара погађа доњи леви угао Ђорђевићевог гола. У наставку утакмице домаћи су имали неколико прилика од којих се издвајају  она  из 75. минута  када је Манојловић био најбољи у скоку након корнера са десне стране, али његов ударац главом завршава преко пречке и прилика из 89. минуту када је Стојадиновић  са неких десетак метара шутирао преко пречке.

                                                                                          Звижд-Борац 3-2   /3-2/

Кучево, Стадион : Миодраг Мики Станојевић, без гледалаца, судија : Стевић (Петровац) 6,5 стрелци :Смиљанић у 9.мин, Милосављевић у 22. мин,Матовић у 27.мин (Звижд) Обрадовић у 30 мин. и Раковић у 34. мин (Борац), жути картони : Симић, Мирковић, Милосављевић (Звижд), Јевремовић, Раковић и Јовановић (Борац)

Звижд : Ђорђевић 7, Јовановић  7, Терзић 7, Манојловић 7, Симић 7, Смиљанић 7,5 (Аћимовић-), Стојадиновић 7,5, Јовановски 7, Матовић 7,5 (Мирковић 7),Ивић 7, Милосављевић 7,5 ( Колески 7)

Борац : Јевремоцић 6,5, Јанићијевић 7, Памучар 6,5, Николић 6,5 Раковић 7, Обрадовић 7, Јовановић 6,5, Васојевић 6, Ераковић 7  Несторовић 6,5, Ђорђевић 6,5

Играч утакмице : Стојадиновић (Звижд)

Loading