Звижд одиграо 1:1 у Стамници, РСК нерешено на свом терену са Ђердапом 2:2

DSC08382
Facebook

У 21. Колу Подунавско-шумадијске зоне оба клуба из наше општине, Звижд и РСК, своје мечеве су одиграли без победника.

Рудар -Звижд 1 :1

Звижд је гостовао у Стамници и на изузетно тешком терену био бољи супарник, посебно у другом делу. Наши фудбалери повели су погодком младог Луке Колеског у 69. минуту – Стојадиновић је извршио продор по левој сзтрани носећи лопту преко , скоро целог терена, вешто убацио до Колеског који је у игру ушао само минут раније, а овај из непосредне близине лопту спровео умрежу. Домаћи су изједначили у 80. минуту након једне гужве. Оно што је добро је да на овој утакмици наши играчи нису добили ни једaн картон. Звижд је наступио у саставу :

Рајић, Јовановић, Терзић, Манојловић, Сими, Смиљанић(Колески), Стојадиновић, Јовановски, Матовић (Ивић), Живановић, Милосављевић .

РСК –Ђердап 2:2

Мало ко је пре утакмице давао много шанси голупчанима да ће се из Раброва вратити непоражени. Ипак, они су повели већ у 5. а своју предност удвостручили  у 40.минуту. РСК је до поделе бодова стигао погодцима Бићанина у  87. и  Момића из једанаестерца у 88. минуту.

РСК  је на овој утакмици наступио у саставу :

Ћулибрк,Петковић(Црнадак), Милојковић(Батиница), Јовановић, Милосављевић, Бићанин, Момић (Дробњак),Радуловић, Недељковић, Матић, Николичић,

Loading