Кучевачки делегати успешни на Семинару за службена лица ФСРЗС Зоне „Дунав“

mi
Facebook

Фудбалски савез региона западне Србије од 13 – 15. марта у Крагујевцу одржава Семинаре за Зонске лиге Дунав, Морава и Дрина. Први су на реду били судије и делегати Зоне Дунав на којој се уз колеге из Шумадијског и Подунавског округа налазе и службена лица Браничевског округа. Судије и помоћне судије су прво полагале физичке норме на Стадиону „Чика Дача“ а након тога су сви приступили УЕФА видео тесту. Када су у питању физичке норме све судије са  „А“ листе су успешно положиле норме док је са „Б“ листе ( судије помоћници) један арбитар пао, па ће морати доћи на други семинар који ће се одржати за месец дана. Иначе из ФС Браничевског округа на  Зони Дунав се на „А“ листи судија за главно суђење налазе :Дубајић Душан ( Пожаревац), Јовановић Ненад (Петровац) Рацић Марко(Петровац) Симић Владимир  (Пожаревац),  Ћирковић Никола  (Мало Црниће),  Илић Иван  (Петровац),  Вукановић Немања  (Пожаревац)  и Перић Ненад  (Жагубица) , док се на „Б“ листи налазе помоћне судије :Тодоровић Милош (Мало Црниће),  Ђорђевић Дејан (Мало Црниће) , Јанковић Јован (Пожаревац) и Јовић Стефан  (Петровац ).

На листи делегата – посматрача су : Грујић Срђан (Пожаревац),  Динић Владан (Пожаревац), Огњановић Бобан, (Пожаревац), Перић Денис (Петровац), Јовановић Иван (Петровац), Раденковић Зоран (Жабари), Тошић Дејан (Жагубица) ,Милетић Саша (Кучево), Мисирлић Драгомир (Кучево) и Кецман Бранко (Кучево).

 

На други поновљени семинар биће позван као резерва и судија из Кучева, Милан Новаковић који ће, у случају да неко од  судија помоћника који нису данас положили ( један судија)или нису дошли  на семинар ( тројица судија) не буде успешан на другом, поновљеном , семинару, бити уврштен на листу помоћног суђења Зоне „Дунав

 

Loading