Звижд славио у Марковцу головима Смиљанића и Матовића

IMG_20201014_144351
Facebook

Звижд је успео да се и са другог везаног гостовања врати са позитивним исходом : након недељног ремија у Жабарима, данас је, у оквиру ванредног кола, савладао у Марковцу домаћи Напредак са 2:0. Водећи погодак постигао је Смиљанић у првом делу. Након одлично убачене дубинске лопте од стране Манојловића, избио је сам пред противничког голмана и био сигуран егзекутор. Други погодак, пред сам крај утакмице, постигао је повратник у редове „Вукова са Пека“ Матовић, после несхватљиве грешке голмана домаћих који је прво ухватио једну лопту а онда је просто добацио Матовићу, који се налазио негде око ивице казненог простора – следи прецизни ударац нашег младог нападача и тиме је било и решено питање победника у мечу.Одличну партију пружио је и ветеран Аца Рајић на голу Звижда који је просто бриљирао у неколико заиста тешких ситуација пред нашим вратима.

Звижд сада има 12 бодова и налази се на 10 месту на табели а у суботу на свом терену дочекује неугодну екипу Карађорђа из Тополе.

РСК је ремизирао у дуелу са Јасеницом 2017 у Смедеревској Паланци у утакмици без голова. У следећем мечу дочекује управо Напредак из Марковца. РСК је сада други са 20 бодова, само 2 мање од водећег Аранђеловца.

Loading