У оквиру пројекта „Лакше до донатора“ одржано предавање на тему : “Туризам-глобални феномен”

IMG_8930
Facebook

У хотелу „Рудник“ у току је дводневни семинар у оквиру пројекта “Лакше до донатора” који спроводи удружење грађана „Ентузијасти“ Кучева. Партнери на пројекту су Општина Кучево и Туристичка организација општине Кучево.

Дводневни семинар организован је са циљем да употпуни туристичку понуду општине Кучево у смислу нових трендова и акција које је потребно предузети са циљем за развој туризма кроз јавни и цивилни сектор.
Присутнима се обратио заменик председника општине Ненад Микић и члан општинског већа задужен за туризам Милош Петровић речима подршке и захвалности. “Важност едукације и размена искуства гарантују нам сигуран пут са минималним простором за грешку, данашње предавање је изазвало велико интересовање наших суграђана који се баве туризмом и верујем да је то добар сигнал за развој општине Кучево” истакао је Милош Петровић члан већа за туризам. “Реч добродошлице и значај развоја оваквих и сличних предавања може умногоме да помогне развоју наше Општине, могућност у развоју туризма и инфраструктуре је наш циљ. Фокус развоја је туризам из више разлога, наше географско подручје и незагађена природа, историјско и културно наслеђе свакако је шанса коју морамо да искористимо” рекао је Ненад Микић заменик председника општине Кучево.

Loading