Полувреме које обећава – Звижд и поред пораза задовољио у Аранђеловцу

20200906_163253
Facebook

„Вукови са Пека“ вратили су се без бодова са гостовања у Аранђеловцу ( 1-2) али ни у ком случају нису разочарали :

„Задовољан сам са залагањем и приказаним на терену“ рекао је за наш портал нови председник УО „Звижда“Пеца Михајловић који је био са екипом на утакмици . „У првом делу, пропустили смо пар изгледних прилика, други гол смо примили из пенала, али оно што посебно радује да смо успели да се издигнемо и после 0-2 преко младог Манојловића постигнемо погодак и вратимо се „у живот“. У наставку били смо супериорнији од свог домаћина, играли стварно добро,али лопта просто није хтела у гол. То друго полувреме даје нам право да можемо својим навијачима наговестити серију повољних резултата, посебно са данас одличним Кораћем на нашем голу.

РСК је на свом терену био убедљив против екипе Карађорђа из Тополе и славио са 3-1. У идућем колу Звижд дочекује Рудар из Стамнице а РСК путује у Голубац. Оно што је новина је и то да ће од сада Звижд своје утакмице као домаћин играти суботом.

У МФЛ „Дунав“ оба наша представника су као домаћини забележили победе : Полет је био бољи од екипе Батовца са 2-0 а Слога је у Мустапићу победила Напредак (П) са 1-0.

 

Loading