Звижд у Аранђеловцу, РСК дочекује екипу Карађорђа из Тополе, Булутић на центру у Баточини

IMG_1947
Facebook

Настављају се фудбалска такмичења у којима учествују клубови са територије наше општине. Тако ће у оквиру 3. кола Подунавско-шумадијске зоне РСК угостити екипу Карађорђа из Тополе док Звижд путује на мегдан екипи ОФК Аранђеловца. У првенствима млађих категориј ФСРЗС пионири РСК-а као гости играју са екипом Смедерева 1924 а омладинци Звижда путују у Пожаревац где ће се састати са тимом Младог радника. Фудбалски арбитри из Кучева добили су поверење Комесара за суђење па ће данас ( субота) Булутић (као главни) и Новаковић ( као помоћни) судити у Баточини.

У оквиру МФЛ „Дунава“ Полет у Волуји дочекује екипу Батовца док Слога из Мустапића као домаћин игра са Напредком из Пољане. Што се судија тиче Илић Александар је главни у Бубушинцу, Петровић Тонче у Брежанима а Јовић Слађан у Братинцу.

Када се ради о Браничевској окружној лиги у њој немамо свог представника али и на њој фудбалску правду деле наше судије : рако ће Булутић Стефан бити главни у Бусуру, док ће Новаковић и Анђелковић бити помоћне судије у Манастирици.

Loading