Паника у редовима властодржаца у техничком мандату због незаконите смене Велимировића

DSCN0918
Facebook

По оној народној  : „…што се грбаво роди, време не исправи“, доносиоци незаконите одлуке о смени начелника Општинске управе дипл. правника Зорана Велимировића, нашли су се у незавидној ситуацији ! Наиме, ни после три дана нико не уме, или не сме, или како већ год било, да напише и уручи Решење о његовој смени – јер ко би то урадио, себи би натоварио много законских потешкоћа на грбачу. Треба само погледати Уредбу о пореским мерама коју су заједно донели председник  Републике Србије Александар Вучић и Влада ( број 110-2707/2020од 20. марта 2020. године) па видети да су општинске службе надлежне за наплату пореза поступале исправно и да Велимировића због тога не само не треба смењивати, већ га и похвалити па и наградити због правилног спровођења одлука највиших органа ове државе!!!

Када се ради о неисплаћивању надокнада члановима бирачких одбора на прошлим изборима (свима који су доставили текуће рачуне оне су исплаћене), изгледа да је до њиховог кашњења дошло из сасвим других разлога : наиме, многи сумњају, а и по граду се прича ( нисмо могли да проверимо истинитост тих тврдњи) да је тај новац ( или један његов део ) због великих проблема са буџетом употребљен за исплату првог дела плата за јул па тек када се надоместио, онда је могао бити употребљен за оно чему јуе и намењен. Напомињемо, да нисмо успели добити званичан одговор да ли је ово истинито или не.

У сваком случају, рашомонијада са Велимировићевом сменом се наставља – он и даље очекује да му неко званично уручи Решење о смени а дотле не пристаје ни на какве примопредаје или друге марифетлуке.

Loading