„Zvižd“ sve bliži vrhu tabele !

naslovna-zvizd
Facebook

„Vukovi sa Peka“ pobedili u Ralji, „Basarac“ odigrao  nerešeno, RSK izgubio od aranđelovčana

naslovna-zvizd

U 7.Kolu Zone Dunav, klubovi sa teritorije opštine Kučevo su ostvarili sva zri rezultata : pobedu, remi i poraz. „Zvižd“ je gostovao u Ralji i tamo savladao domaćeg „Borca 1932“ sa 2:1 i tako ušao u niz od četiri prvenstvena kola sa ostvarenim pozitivnim rezultatima. Nakon ove pobede  kučevljani su četvrti na tabeli sa 13 bodova i u narednom kolu dočekuju drugoplasiranu ekipu „Basarca“,  koja je na svom stadionu odigrala nerešeno sa „Mladim radnikom 1940“ iz Radinca 2:2. Gosti su vodili sa 0:2 a u nadoknadi vremena nisu uspeli da iskoriste najtežu kaznu. RSK je na svom terenu u Rabrovu izgubio od „Šumadije“ iz Aranđelovca sa 0:1. Na početku meča domaći su stvorili više izglednih prilika koje nisu iskoristili – aranđelovčani su uspeli nakopn toga da konsoliduju svoje redove, postignu pogodak i odnesu sva tri boda sa sobom.

MFL „Dunav“ – „Pole“ iz Voluje je u subotu, na svom stadionu, savladao aspranta na vrh tabele, „Napredak 1934, “ sa 3:2 i sada je šesti na tabeli sa 10 bodova. U narednom kolu gostuje u Poljani tamošnjem „Napredku“. „Jedinstvo“ iz Duboke je doživelo pravi nokaut u Požarevcu, izgubivši od „Železničara“ sa 0:5. Idućeg vikenda dočekuje „Dunavac“ iz Petke.

OFL „Pek“ Kučevo : u okviru 2. kola odigrana su dva meča. „Nertesnica“ je na svom terenu izgubila od „Sloge“ iz Mustapića sa 0:6 dok je „BSK 2015“ iz Velike Bresnice kao domaćin pobedio „Pobedu“ iz Ševice sa 6:2.

Loading