Звижд-Хомољац 2:1 (0:1)

Facebook

Кучево, стадион Миодраг Мики Станојевић, гледалаца 50, судија: Рајић (Кучево) стрелци : Колески у 53 и Марковић у 67 мин (Звижд) Живановић у 18 мин (Хомољац)

Звижд : Костић, Терзић, Настасовић, Симић, Јовановић, Живасновић, Аврамовић, Јереемић, Марковић, Колески, Стојадиновић

Играли су још : Стојиловић, Манојловић, Лазић, Будимировић, Милојевић

Хомољац: Бојовић, Личина, Стојанчевић, Кантар, Анђелковић, Ђеровић, Стојановић, Милошевић, Павловић, Живановић, Трајковић

Играли су још : Калинић, Јанаћковић, Венчић и Падурић

 

Гости су повели у 18 минуту након што је Трајковић путио одличну дијагопналу дугу скоро 30 метара а Живановић, након одличног пријема успева да се ослободи једног одбрамбеног играча домаћих и прецизним ударцем савлада Костића. „Звижд“ је изједначио  у 53 минуту , након одлично изведеног корнера од стране Манојловића који је у срцу казненог простора гостију пронашао Јеремића , овај  главом лопту  проследио Колеском  који  ју је, такође ударцем главом са неких седам метара послао у мрежу. Следе две неискоришћене шансе – прво су домаћи пропустили 100% прилику у 60 минуту када се Стојадиновић сам нашао пред  Бојовићем а два минута касније и гости када је Ђеровић шутирао са 7-8 метара али Кострић успева да одбрани. Победоносни погодак донмаћима постигао је Марковић у 67 минуту након одлично изведеног контранапада.

Аутор БМК

ФОТО БМК

Loading