Хапшења због непоштовања забране кретања

Amblem_MUP_Srbije
Facebook

У Кучеву су се и данас могли видети аутомобили са швајцарским и италијанским таблицама, по неки у пролазу а по неки и паркирани испред пекара – основано се претпоставља да су њихови власници куповали у њима. Полиција реагује и проверава све пријаве, али да ли је то заиста потребно? Зашто не останете у својим кућама, кад сте већ, непоштујући молбе да не долазите, дошли?

Иначе, данас је било више хапшења на теризорији нашег округа због непоштовања забране кретања и самоизолације :

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су М. П. (1999) из Пожаревца, док ће против четрдесетдеветогодишњег мушкарца поднети кривичну пријаву због постојања основа сумње да су учинили кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије.Полиција је осумњичене затекла ноћас на улици у време забране кретања на јавним местима.М. П. је одређено задржавање до 48 сати и, уз кривичну пријаву, биће приведен у Основно јавно тужилаштво у Пожаревцу.

 

Припадници Министарства унутрашњих послова у Петровцу на Млави ухапсили су П. М. (1976) из овог места, док ће против двадесетшестогодишњег мушкарца поднети кривичну пријаву, због постојања основа сумње да су учинили кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије.Полиција је осумњичене затекла на различитим локацијама на територији Петровца на Млави у време забране кретања на јавним местима.Осумњиченом П. М. је одређено задржавање до 48 сати и, уз кривичну пријаву, биће приведен у Основно јавно тужилаштво у Петровцу на Млави

Loading