Обавештење школе из Раброва о електронској настави

GRB ŠKOLE
Facebook

.

Услед проглашења ванредног стања на нивоу Републике Србије, све школе, у складу са одлукама Владе, прелазе на одржавање електронске наставе (настава на даљину). Директор ОШ „Милутин Миланковић“ из Раброва Владимир Тодосијевић, доставио је нашем порталу следеће Обавештење :

               Све битне информације везане за школу биће истакнуте на улазним вратима школе, као и на сајту школе http://osrabrovo.edu.rs  

              Ученици ће преко својих одељењских стрешина бити обавештавани о свим битним детаљима везаним за наставу на даљину.

               За све ученике од 1. до 8. разреда емитоваће се образовни садржаји  на платформи РТС Планета (сви емитовани садржаји ће од следећег дана бити доступни за неограничени број прегледа). Напомена: Приступ платформи РТС Планета је потпуно бесплатан преко свих мобилних оператера, док се тренутно ради на обезбеђивању бесплатног приступа и ка осталим платформама. Распоред емитовања емисија биће истакнут на сајту школе и улазним вратима школе, а предметни наставници ће путем Viber, WhatsApp група и путем мејла обавештавати ученике о истим. Распоред емитовања је такође доступан и на сајту Министарства, као и на http://rasporednastave.gov.rs

               Остали едукативни садржаји за учење и упутства за рад биће прослеђени ученицима или родитељима ученика преко Viber, WhatsApp група и путем мејла, као и путем онлајн платформи које одаберу наставници (одељењске старешине обавештавају ученике о онлајн платформама које ће користити и дају им сву потребну подршку око коришћења истих).

             Ученици ће добијати упутства за вежбање, израду домаћих задатака, писање есеја, израду презентација и других продуката које ће сами или уз помоћ родитеља, зависно од узраста и дигиталних компетенција, достављати наставницима путем мејла или друге образовне платформе и то за све предмете, чиме ће се обезбедити континуитет у учењу, праћење напредовања и могућност оцењивања.

Loading