Хуманитарна приредба рабровских основаца

received_577994115738688
Facebook

У Великој сали Дома културе у Раброву, у петак, 24. фебруара, одржаће се хуманитарна приредба у оквиру које ће ученици 5-ог  и 6-ог разреда ОШ „Милутин Миланковић,“ у сарадњи са наставницом српског језика Данијелом Станковић, извести две представе : „Краљевски фгестивал“ и „Љубав у седмом краљевству“. Свој допринос успеху  приредбе даће и матуранти Средње школе из Кучева, који ће се појавити у улогама водитеља.

Хуманитарна приредба организује се ради прикупљања помоћи за  4-годишњег Стефана Мацуру из Новог Сада који болује од церебралне парализе која му отежава кретање, говор, игру… За његово лечење у иностранству потребно је прикупити много  новчаних средстава и да би се ово решило покренуто је више акција од стране различитих људи и  друштвених организација ( „Буди хуман“ Александра Шапића) из целе Србије.

Цена улазница за приредбу у Дому културе у Раброву биће 200,00 динара за одрасле и 150,00 динара за децу и продаваће се на сам дан приредбе а комплетан приход биће уплаћен за лечење Стефана Мацуре .

Loading