По старом добром обичају – прву припремну утакмицу одиграли су Звижд и Ђердап

20200216_143351 (1)
Facebook

Како то већ традиција два стара спортска пријатеља налаже, прву утакмицу у припремном периоду одиграли су на стадиону „Миодраг Мики Станојевић“. Меч је завршен победом домаћина од 2:1 али резултат је био у другом плану – за домаћине најважније је било да су  утакмицу отпочели са осморицом фудбалера из Кучева и околине а за госте да су приказали квалитет који им гарантује прво место у Окружној лиги и пласман у Зону већ наредне јесени.

                                                           Звижд – Ђердап 2:1 (2:1)

Кучево, стадио : Миодраг Мики Станојевић, гледалаца 80, судија Илић (Кучево), стрелци : Стојадиновић у 10 мин и Симић 35 мин (Звижд), :Смиљанић у 17 мин (ку) ЂердапЗвижд : Кораћ, Терзић, Симић, Јовановић, Митровиоћ. Живановић, Милојевиоћ, Манојловић, Колески, Пругинић, Стојадиновић

Играли су још : Ковачевић, Вићентијевић, Вукојевић, Смиљанић, Мердовић, Аћимовић

Ђердап :  Јанићијевић, Савић, Н.Ђорђевић, Костић, Лазић, Јелић, Стојановић, Тихомировић, Смиљанић, Дамњановић, Гостиљац

Играли су још: Спасдић, Ђуровић, Николајевић, Јовић, Милојковић, Маринковић

 

Домаћи су повели после сјајне акције у 10. миниту – Деја Живановић је упутио пас преа младом Колеском који је маниром врхунског играча лопту пропустио кроз ноге, она долази до Стојадиновића који сам излази пред голмана голупчана и шаље је у доњи леви угао. Изједначио је Смиљанић из казненог ударца у 17 . минуту / претходно је Митровић прекршајем у свом казненом простору зауставио Гостиљца). Коначни резултат постиже Симић у 35минуту у свом стилу – након корнера са десне стране, био је највиши у скоку и главом лопту сместио под пречку.

Loading