Пропао бојкот – „1 од 5 милиона“ излази на републичке изборе?

1od5milona_logo_promo-640x480
Facebook

Права бомба одјекнула је јуче  на политичкој сцени Србије – Покрет  „1 од 5 милиона“ преко својих представника истако је да ће, ако у року од 7 дана, Странка модерне Србије и Нова странка ( као потписнице Споразума са народом ) не прогласе бојкот изаћи на републичке изборе! Како је у свом обраћању медијима истакла Валентина Рековић „Странке које су већ прогласиле бојкот нису се надале да ћемо ми сазнати да се спремају за локалне изборе тако да и њих позивамо да у року од 7 дана обуставе све припреме за изборе иначе ће Покрет изаћи и на локалне изборе?“

Говорећи у емисији РТС  о овој теми, народна посланица Тања Мацура из Странке модерне Србије је између осталог рекла да њена странка излази на изборе, да је снижење цензуса са 5 % на 3 % позитивна ствар а да их то у ствари напада Ђиласова омладина јер  Покрет  „1 од 5 милиона“  сачињава омладина „Савеза за Србију“.

Уколико Савез за Србију жели да изађе на изборе, а жели, не би требало у нама да траже изговор и да се крију иза омладине. Ово не мења наш став никако. Није први пут да прете, то неће променити моје мишљење. Ја не верујем у идеју бојкота, рекла је Мацура за Инсајдер.

Loading