Конференција за медије

DSC05026
Facebook

У оквиру редовних конференција за медије које се сваког петка одржавају у страначким просторијама ОО СНС Кучево, носиоци највиших функција у локалној самоуправи ( уједно и у општинском одбору Српске напредне странке) су представили шта је урађено у последњих недељу дана.

„Пре свега, за задовољством могу истаћи, да је Кучево и као град али и комплетна општина, једно велико градилиште „, рекао је Владимир Стојановић, председник општине. „У протеклом периоду завршен је тротоар у дужини од 200 метара на источној страни улице Браће Ивковића, тако да је сада  комплетна деоница од Ветеринарске станицве до Установе за одрасла и старија лица „Кучево“ пресвучена новом асфалтном траком. Такође, настављени су интезивни радови у оквиру  пројекта  вредног 200 000 еура, постављању  новог потисног вода. Ради се на потезу у којем се налази и корито Пека, што је изузетно компликовано, али ЈКП , које је извођач радова, успешно се носи са свим проблемима који се појављују на терену. Настављени су припремни радови на изградњи нових тротоари у улицама Светог Саве и Слободана Јовића.

Протекле недеље, Центар за социјални рад наше општине, покренуо је једну нову акцију „Приближимо се грађанима“ у оквиру које је одржана прва сесија у Волуји . Наш Дом здравља је поново заблистао у републичкој Акцији превентивних прегледа која је одржана прошле недеље а у току је и кампања „Буди херој свог срца“ која је данас одржана и у згради Општинске управе. Када је у питању култура, у Завичајној галерији отворена је изложба уметника из Северне Македоније.

Морам истаћи и једну изузетно лепу вест –која  је веома битно за безбедност свих грађана општине : Ватрогасно спасилачка јединица Кучево је, после више од 30 година, добила ново теренско возило којим ће моћи да обилази и најнеприступачније терене и да гаси шумске пожаре“.

Loading