Zvižd deklasirao OFK Aranđelovac, RSK poražen u duelu sa petrovčanima

Facebook

Zvižd je u okviru 4. kola Podunavsko-šumadijske zone na svom terenu dočekao ekipu OFK Aranđelovca i ispratio ih sa četiri gola u mreži.Do sada je osvojio 10 bodova i zauzima drugu poziciju na tabeli ( sa istim brojem bodova kao i prvoplasirani tim Pomoravlja).

Srpska liga Zapad – RSK je u utakimici koja je odigrana u Rabrovu sa ekipom Sloge 33 iz Petrovca doživeo portaz od 0-3. Trenutno se nalazi na deobi 16 i 17. mesta na tabeli, zajedno sa Mladim radnikom iz Požarevca .

MFL Dunav : Sloga iz Mustapića je ubedljivo izgubila u Maljurevcu gde ih je savladao domaći Vihor sa 7:1. Sloga je trenutno na 11. poziciji na tabeli sa 3 boda.

utakmica :

„Zvižd“ –OFK„Aranđelovac“  4-0 (1-0)

Kučevo, stadion Miodrag Miki Stanojević, gledalaca 100, sudija Stošić (Smederevo 7,5) , strelci : Koleski u 32, Kosanović u 90 min,Platiša u 74(ku) i 87 (ku) Kosanović u 90 min (Zvižd), žuti kartoni: Koleski, Kovačević (Zvižd) Simonović, Arsić, Varagić, Marković (OFK A)

„Zvižd“ : Petrović 7,5, Manojlović 7 (Mitrović 7), Terzić 7,5, Vićentijević 7,  Kosanović 8, Kovačević 7,5, Živanoviž 7,5(Milojević 7),Koleski 7 ( Smiljanić 7), Platiša 7,5, Stojadinović 7

OFK Aranđelovac : Nikolić 6, Simonović 6, Arsić 6, Varagić 6, Marković6, Pavlović 6,5, Blagojević 6, (Lazarević-), Starčević 6, Živković 6,5, Veličković 6(Milošević-) Jovanović 6

Igrač utakmiceKosanović

 

Domaći su poveli u 32. minutu nakon prodora Kovačevića po desnoj strani i ubačenoj lopti u kazneni prostror gde se najbvolje snašao Koleski i sa parmetara smestio loptu umrežu. Platiša je udvostručio prednost u 74 nakon udartca s abele tačke. Isti igrač postiže i treći pogodak za Zvižd u 87 min takođe iz kaznenog udarca a konačni rezultat posrtavio je Kosanović u poslednjem minute utakmice nakon solo prodora.

Loading