Хапшења због дроге и крађа

hapsenje-(9)
Facebook

Полицијска управа Пожаревац саопштила је да је на територији Браничевског округа током викенда иухапшено више особа због дроге и крађа.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су М. С.  (1986) из Пожаревца, због постојања основа сумње да је учинила кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.Полиција је на улици у Пожаревцу, у ранцу осумњичене, пронашла око 97 грама марихуане.

 Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, по налогу Вишег јавног тужилаштва у овом граду, поднели су кривичну пријаву против двадесетпетогодишњег младића из Петровца на Млави, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.Полиција је на територији општине Мало Црниће, приликом контроле возила “фијат добло“ петровачких регистарских ознака којим је управљао осумњичени, испод волана, пронашла кесу у којој се налазио 101 грам марихуане.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, по налогу надлежног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву против двојице петнаестогодишњака из Пожаревца, због постојања основа сумње да су извршили више крађа.  Сумња се да су они у претходном периоду на пожаревачком базену од петоро грађана украли торбице са личним  документима, новцем и мобилним телефонима.

 

 

Loading