Zvižd savladao VGSK u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva

IMG_0015
Facebook

Generalnu probu pred početak jesenjeg dela prvenstva 2019./20. u Podunavsko-šumadijskoj zoni, Zvižd je imao na svom stadionu u meču sa VGSK-om, koji je dobio sa 3-1. Sve u svemu može se biti zadovoljan prikazanom igrom i efikasnošću, mada je rezultat, ruku na srce, mogao biti i veći.

  Zvižd – VGSK 3-1 (0-0)

Kučevo, stadion Miodrag Miki Stanojević, gledalaca 80, sudija Bulutić (Kučevo) , strelci : Terzić u 48 min,Platiša u 63 min I  Vukanović u 86 min (Zvižd) Milosavljević u 46 m (VGSK)

„Zvižd“ : Petrović, Terzić, N.Vićentijević,, Milanović,Manojlović,Kosanović, Kovačević, Milojević, Smiljanić, Platiša,  Vukanović

Igrali su još : Stojadinović, Mitrovi), V. Vićenitjević, Aćimović

VGSK : Mađar, Milosavljević, Milošević, Mi.Jović, Ma. Jović, Ilić, Pajić, Dimitrijević, Pavlović, Mišić, Milovanović

Igrali su još :_ Filipović, Perić, Damjanović

 

Domaći su u prvom delu stvorili više izglednih prilika od kojih je najbolja bila ona u 34 min kada je Vukanović prvo pogodio stativu, lopta se odbila ponovo do njega ali novi udarac zaustavio je Jović na samoj gol-liniji. U nastavku, greška u odbrani domaćih, lopta dolazi do Milosavljevića koji se našao sam pred Petrovićem I pored desne stative šalje loptu u mrežu. Samo dva minuta kasnije, borbeni kapiten domaćih Terzić prodire po levoj  strani, skoro sa korner linije upućuje oštru loptu pred gol gostiju, Mađar je loše ceni I ona završava iza njegovih leđa u mreži. U 63 minutu solo prodor Platiše u kome je predriblovao više gradištanskih igrača I sa petnaestak metara dovodi domaće u vođstvo. Konačnih 3-1 dolazi nakon što je vispreni Vukanović uzeo loptu na nekih 35 metara od gola gostiju, snažno prodro I sa ivice šesnaesterca postigao prelep pogodak.

Loading