Veoma dobra igra „Zvižda“u pripremnoj utakmici sa „Rudarom“iz Stamnice

DSC04795
Facebook

„Vukovi sa Peka“ su u svemu bili superiorniji od zonaša iz Stamnice i što posebno radije, veoma efikasni. Iako je kiša na momente onemogućavala lep fudbal, po svemu prikazanom na ovoj pripremnoj utakmici,   predsednik UO Zvonko Armuš i trener Nebojša Mitrović uspeli su da „skockaju“ stvarno dobar tim za naredno prvenstvo. Ono što se posebno može izdvojiti kao pozitivno, je da se u tim vratio mladi Vukanović koji je odmah pokazao svoje realizatorske sposobnosti ali i da je drugi špic Platiša, sasvim na visini zadatka kada se radi o postizanju pogodaka ( to je bio najveći nedostatak ekipe u prolećnom delu koja u prvih sedam kola nije postigla pogodak). Ono što je ovog popodneva prikazano na stadionu Miodrag Miki Stanojević, obećava mnogo lepih fudbalskih trenutaka u nastupajućem prvenstvu i , svakako, visok plasman našeg tima.

„Zvižd“ –„Rudar“ Stamnica 4-0 (2-0)

Kučevo, stadion Miodrag Miki Stanojević, gledalaca 80, sudija Bulutić (Kučevo) , strelci : Kosanović u 16 min,Platiša u 37 min Živanović u 64 min i Vukanović u 76 min (Zvižd)

„Zvižd“ : Petrović, Terzić, N.Vićentijević, Mitrović, V. Vićenitjević, Kosanović, Kovačević, Milojević, Smiljanić, Platiša, Stojadinović,

Igrali su još : Živanović, Vukanović, Vukojević

„Rudar“ : Blagojević, Petrović, Dumitraškoić, Mitić, Branković, Perić, Nedinić, Ćirić, Brkić, Stoiljković

Igrali su još : Milosavljević, A Janković, Z.Janković, N. Milosavljević i Marinković

Domaći su poveli u 16. minutu nakon prodora Kovačevića po desnoj strani i ubačenoj lopti u kazneni prostror gde se najbvolje snašao Kosanović i sa 15-ak metara smestio loptu umrežu. Platiša je udvostručio prednost u 37. minutu oštrim udarcem sa nekih 19 metara iskosa sa leve strane. U 64. minutu Živanović je u svom stilu postigao evro gol strahovitom bombom sa nekih 22 metra a konačni rezultat postigao je visperni Vukanović u 76 minutu kada se najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju i nakon ubačene lopte sa desne stran e , smireno je smestio pored leve stative u mrežu.

Loading