„Звижд“ декласирао „Младог борца“ са чак 6:1 (!), РСК поражен од „Карађорђа“ 2:3

IMG_0561
Facebook

„Вукови са Пека“ су коначно показали завидну ефикасност – тим из Великог Орашја испраћен је са пола туцета голова у мрежи: на крају је било 6:1 за нашу екипу. Први погодак постигао је капитен Деја Терзић у 10. минуту, гости изједначуију у 16., а онда на сцену ступа Деја Живановић који за три минута постиже два погодка са коначних 3:1 у првом делу. У наставку, већ после два минута било је 5:1 – у 46. мин Стојадиновић је вешто матирао гостујућег голмана да би се само минут касније и млади Манојловић уписао у листу стрелаца из пенала. Шести погодак за Звижд, а свој трећи на овој утакмици, постигао је Деја Живановић пред сам крај утакмице.

РСК је неочекивано поражен на свом терену од, мора се признати, у последње време, одличне екипе „Карађорђа“ из Тополе са 2:3.

РСК је одавно обезбедио шампионску титулу, два кола пре краја првенства има 12 бодова предности од другопласираног, док је „Звижд“ овом победом засео на седму позицију на табелии пребринуо све бриге у вези пласмана.

Подсетимо, постоје изгледне могућности да из наше Зоне испадну четири екипе – уколико из Српске лиге Запад испадну два тима( Пролетер из Михајловца је сигуран путник у нижи степен, док је „Слога“ из Петровца опасно закомпликовала своју ситуацију када јуче није успела да победи на свом терену Дрину из Љубовије) онда ће 4 екипе испасти из нашег ранга – три су већ позната : Хомољац, Млади борац и Партизан из Даросаве, а ко би био четврти… има више кандидата- Ударник, Морава, Петар Добрњац па чак и Напредак из Марковца. Биће ово изузетно бурна завршница првенства !

Loading