Стојановић : Савез за Србију од програма има само насиље – али то им нећемо дозволити

DSC02251
Facebook

Председник општине Кучево и подпредседник Општинског одбора Српске напредне странке, Владимир Стојановић, обратио се јавности саопштењем  у вези актуелне политичке ситуације :

„  Србија је демократска земља и на то смо сви ми  из СНС-а, као и наши коалициони партнери изузетно поносни. Србија је земља у којој је сваком дозвољено и омогућено да каже шта мисли и са чиме се не слаже. И због тога нико од нас не осуђује грађане који шетњама покушавају да укажу на неки проблем са којим су суочени. Сви државни органи ће учинити све што је у њиховој моћи да се сваком грађанину појединачно помогне.

Али то се не односи на оне огавне појединце  који државу и становништво, због својих најприземнијих личних интереса, желе да вођени  премисом „ циљ оправда средство“, насиљем претворе у неку „банана“ државу у којој ће владати закон јачег и где ће лаж бити испред истине,  анархија испред  демократије, хаос испред уређеног друштва…  А то је оно што нам желе тајкуни , лажови и фашисти Ђилас, Јеремић и Обрадовић и њихови послушници. Ђилас уме да нареди да се упадне  и руши  РТС  али не уме да објасни одакле му 500 милиона евра !? Она политичка креатура од Вука Јеремића каже да прима плату од неког инвестиционог фонда а из тог фонда јасно кажу да лаже!? А о фашисти Обрадовићу, који је јак само када треба да напаствује жене или маше вешалима по Теразијама шта рећи!?  Они су дно политичког дна, немају ни једну визију за промену друштва сем да насиљем дођу на власт како би наставили да краду и уништавају Србију, као што су чинили док су били на власти. Али то им нећемо дозволити – све може али насиље не!

19. априла показаћемо и њима, али и целом свету, да је Србија за мир, демократију и напредак а не за нереде, анархију и економску пропаст друштва у којој би профитирали само најбескруполознији појединци!“

Loading