Уместо прослава, помоћ за угрожене

Facebook

Поводом прославе Нове године по Јулијанском календару (Српске или Православне ) данас су носиоци највиших функција у локалној самоуправи председник општине Новица Јаношевић, заменик председника општине др Дарко Благојевић,  заједно са директорком Центра за социјални рад Слађанаом Марановић Николић и чланом  Општинског већа  Милошем  Петровићем обишли неке од  социјално најугроженијих становника наше општине, пожелели им срећне празнике, и уручили помоћ у виду пакета хране, гардеробе и посуђа.

 

[masterslider id=“1″]

 

Поклонима су се највише обрадовали у многочланој породици Перић у засеоку Старо село у Волуји. Сем мајке Данијеле и оца Слађана ту је и четворо деце ( дечак и три девојчице) „једно другом до ува“, које живе у кући – блатари.То међутим не смета да Давид ,ученик 5. разреда, буде одличан и ђак и фудбалер.

„Сматрали смо да је корисније да упутимо помоћ за старачка домаћинства и за оне који имају многочлане породице него да организујемо прославе поводом овог празника“, кратко је данашњи чин  образложио први човек кучевачке општине.

 

Loading