Petak 29. mart – Info centar „Ravništarka“ : Obuka na temu Seoski turizam – prilika za veće prihode seoskih gazdinstava

1.-Zgrada-Info-centra-Ravnistarka-
Facebook

U okviru regionalnog projekta “Ukusi Regiona – Promovisanje poljoprivredno-prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za unapređenje ekonomskih kapaciteta porodičnih gazdinstava” koji realizuje Regionalna razvojna agencija “Braničevo-Podunavlje” u saradnji sa partnerima i saradnicima iz Regiona, a uz podršku Programa razvoja Ujedinjenih nacija (UNDP), Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Ruske federacije, tokom marta i aprila meseca biće organizovan Program obuka za proizvođače poljoprivredno-prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću u Regionu Braničevo-Podunavlje.

Cilj ovog Programa obuka je da pruži stručna, praktična znanja i informacije iz različitih oblasti vezanih za unapređenje postojećih ili inoviranje poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz Regiona, za postizanje veće konkurentnosti i bolje tržišne pozicioniranosti. Deo obuka biće takođe posvećen temama iz oblasti seoskog turizma i preduzetništva.

Obuke su namenjene vlasnicima i članovima poljoprivrednih gazdinstava, preduzetnicima i drugim zainteresovanim licima iz Regiona koji se već bave ili imaju volju i želju da započnu da se bave seoskim turizmom.

Obuka na temu Seoski turizam – prilika za veće prihode seoskih gazdinstava, održaće se 29. marta (petak) u prostorijama Turistikog Info-centra Ravništarka u Kučevu, sa početkom u 10.00 časova.

                                     Agenda Radionice

Seoski turizam – prilika za veće prihode seoskih gazdinstava

Turistički Info-centar Ravništarka, Kučevo

29. mart 2019. (petak), 10.00 – 14.00 časova

10.00 – 10.15 O projektu „Ukusi Regiona“ i koristima za članove poljoprivrednih gazdinstava   Ivana Antonijević, RRA BP
10.15 – 10.45 Zašto i kako se baviti seoskim turizmom Dr Miloš Ćuruvija, Futurizam doo
10.45 – 11.15 Opremanje i uređenje objekta i minimalni sanitarno-tehnički uslovi
11.15 – 11.45 Usluge u seoskom turizmu
11.45 – 12.00 Pitanja i odgovori
12.00 – 12.15 Pauza
12.15 – 13.15 Marketing i prodaja usluga seoskog turizma Dr Miloš Ćuruvija, Futurizam doo
13.15 – 13.45 Diskusija

Loading